irtopuuterit

MediaPro HD Matte Powder

Erittäin ohut, ilmankevyt, transparentti irtopuuteri värivoiteen, neutraloijien jne. kiinnitykseen. Valoa heijastava. Hyvin pieni määrä tarvitaan tätä puuteria kiinnittämään MediaPro –tuotteita. Tämän jälkeen ihosi on silkkiä. HDP-1 Colourless 9 g (väritön) Feel it and you´ll love it!

Fair Translucent Powder

Silkkisen hienojakoinen, läpikuultava irtopuuteri. Mattapintainen, erittäin hyvin ja huomaamattomaksi kiinnittyvä puuteri on väritön, joka sopii kaikille ihon väreille. Fair-irtopuuteri ei muuta meikkivoiteen väriä. Levitetään töpöttämällä tai ”rullaamalla” puuterivipan avulla, vanulla tai kolmiosienellä.

Bella Luxury Powders

Silkkisen hienojakoiset ja hajustamattomat irtopuuterit kevyesti väriä antamaan. Huomaamattomaksi kiinnittyvät puuterit ovat kevyesti läpikuultavia ja lopputulos on kaunis, mattapintainen iho. 4 sävyä.

Mojave Luxury Powders

Silkkisen hienojakoiset ja hajustamattomat irtopuuterit tummaihoisille kevyesti sävyttämään. Huomaamattomaksi kiinnittyvät puuterit ovat kevyesti läpikuultavia ja lopputulos on kaunis, mattapintainen iho. 6 sävyä.

Lumieré Luxe Powder

Hohdepuuteri / Koristepuuteri (irtopuuteri) Loistava ohut helmiäispuuteri viimeistelemään hehkuvan meikin. Kasvoille, hiuksille, koko vartalolle. Levitä hennosti puuteri- tai poskipunasiveltimellä pieni määrä olkapäille, decoltélle, poskiluulle. Puuteroidun meikin päälle taputellen /sivellen tai kostealla siveltimellä ”maalaten”; Kostuta sivellin veteen tai Ben Nye LiquiSet Sealeriin, levitä ja saat rajattoman, kauniin lopputuloksen. Vihje: Kun käytät kosteata sivellintä saat värituloksesta näkyvämmän, pysyvämmän ja kiiltävämmän. Voit käyttää luomivärin tapaan, antamaan huulille lisäkiiltoa tai vartalomaalauksissa.

Kiinteät puuterit

Kivipuuteri rasiassa. Meikin kiinnitykseen ja korjailuun. Silkkinen hienojakoinen koostumus. Sävyt skandinaavisen vaaleasta päiväntasaajan tummaihoiseen. 18 sävyä.