Puhdistus

Hydra Cleanse

Öljytön ja hajusteeton meikipoistoaine puhdistaa nopeasti ja hellävaraisesti. Jättää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi. Mainio myös silmämeikin puhdistusaineena. Sopii myös siveltimien puhdistukseen.

Quick Cleanse

Öljypohjainen meikinpoistoaine. Kevyt koostumus poistaa helposti kaiken meikin, myös vedenkestävän mascaran. Huuhdellaan vedellä, viimeistellään halutessa kasvovedellä.

Remove-It All

Puhdistusaine jonka koostumus poistaa hellävaroen ja tehokkaasti kaiken voidemaisen meikin, Spirit Gum Adhesive (sideaine), Medical Adhesive (sideaine) ja Prosthetic Adhesive (sideaine). Hajusteeton.

Spirit Gum Remover

Liuottaa tehokkaasti Spirit Gum Adhesiven (sideaine) tahmeat jäämät. Viimeistele Hydra Cleanserilla tai vedellä ja saippualla.

Bond Off! Remover

Poistaa nopeasti ja perusteellisesti Spirit Gum, Prosthetic Adhesiven sekä vastaavat liimat iholta sekä välineistä. Viimeistele Hydra Cleanserilla tai vedellä ja saippualla.

Brush Cleaner

Siveltimenpuhdistusneste. Koostumus joka tehokkaasti ja nopeasti poistaa kaiken öljypohjaisen meikin siveltimistä ja muista työvälineistä. Saatavana myös kätevässä suihkepullossa jolla kätevästi puhdistat isommat puuteri/poskipunasiveltimet. Poistaa myös vedenkestävän ripsivärin siveltimistäsi. Miellyttävä tuoksu. Alkoholipohjainen. Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa.