Sivu: 1 2 3 4 5 678F/X Creme Color Palette (HDFXP-1)

Maskeeraajan välttämättömyys haavoihin ja ruhjeisiin, mustiin silmiin, palovammoihin ja teatterihahmojen viimeistelyyn. 18 tarkasti kehiteltyä voidemaista väriä monikäyttöisessä ja todella kätevässä paletissa.

Lumiére UUSI Palette (LCP-1)

Uusi edeltäjäänsäkin ihanampi 18 värinapin voidemainen Lumiere Creme Colors paletti jossa lähes kaikki Lumiere sävyt mukana sekä uutena värinä mukana Gold Dust. Iltameikkeihin, TV kuvauksiin, teatteriin, muotinäytöksiin, body painting ja kasvomaalaukseen, vain mielikuvituksesi on rajana!

Kiekot ja tornit

Neutralizer Stack (NKS-5)

Viiden värin neutraloija torni joka sisältää Ben Nyen neutraloijien myydyimmät sävyt punaisen, sinisen ja yleisten ihovirheiden peittämiseen.

DuraCover Stack (DVS-5)

Maksimaalista peittävyyttä monelle ihonsävylle, superkätevä ammattimeikkaajan pakissa. DuraCoverilla peität niin tatuoinnit ja vitiligon, kuin arvet ja verisuonetkin. Ohuen koostumuksensa ansioista helppo käyttää myös pienille alueille. Viisi sävyä vaalea- ja tummaihoisille.

Mojave Adjuster Stack (SCS-5)

Tornissa yhdistyvät käytännölliset sävyt korostuksiin sekä ihovirheiden korjaamiseen ja peittämiseen tummaihoisille ja päivettyneelle iholle.

Sivu: 1 2 3 4 5 678