Sivu: 1 2 3 4 5 678Paletit

Sheer Foundation Palette (HDFP-)

Sisältää 18 HD MediaPro Sheer Foundation värinappia joiden sävyt vaihtelevat vaaleasta oliiviin ja tummaan. Paletteja saatavana kolmessa eri sävykokoonpanossa joihin on valittu kansainvälisesti hyviä sävyjä. Yhdellä paletilla tekee 75-300 meikkipohjaa, kätevä pitää pakissa irtonappien sijaan.

Creme & Contour Palette (HDCCP-1)

Kaunis paletti sisältää 18 eri HD korostus-, varjostus,- ja poskipuna sävyä. Voidemaiset helposti levittyvät värit sopivivat niin arkeen, juhlaan kuin TV ja fantasiameikkeihin. Runsaspigmenttiset voidemaiset värit on helppo häivyttää ja kestävät kasvoilla pitkään.

Concealer Palette (NKP-12)

Sopii meikkitaiteilijoille jotka haluavat varautua kaikkeen. Paletti sisältää 12 HD sävyä ihovirheiden peittämiseen ja ihon sävyerojet tasoittamiseen. Mukana erikseen myös punaisen ja sinisen neutraloijat sekä higlight nappi jolla voit tehdä korostukset tai muokata paletin sävyjä vaaleammiksi. Kaikki paletin sävyt ovat tilattavissa refill kokoisina jolloin voit täyttää paletin uudelleen.

Concealer & Adjuster Palette (HDAP-1)

Paletissa yhdistyvät parhaat korostus,- korjaus ja peitevärit vaaleaihoisista oliivi- ja tummaihoisille. 18 värinapin HD paletti sisältää myös super peittäviä Dura Cover värejä joilla peität ihon kaikki värivirheet sekä tatuoinnit.


Sivu: 1 2 3 4 5 678