Peiteaineet/ korjausvärit/ neutraloijat

Sivu: 1 2


DMOJAVE ADJUSTERS– tummaihoisille

Loistavat sävyt erityisesti suunniteltuna oliivi/ruskeaihoisille. Käytetään ihovirheiden peittämiseen ja epätasaisen ihonvärin korjailuun.

NP- NEUTRALOIJAKYNÄT

Silkkinen koostumus ja pitkäkestoinen peittävyys. Helppokäyttöinen suoraan kynästä, sormella tasoitetaan tarvittaessa. Teroitetaan Ben Nye Dual-terottimella. 5 sävyä.

ERIKOISPEITEAINEET

Peiteaineet/neutraloijat vaikeiden ja häiritsevien ihovirheiden peittämiseen. Erittäin runsaspigmenttiset, hajustamattomat, vedenkestävät ja riittoisat peiteaineet kaikille ihotyypeille. Uuden koostumuksensa (HD) ansiosta ohuempi ja helpompi levittää. Vähäisellä määrällä saadaan hyvin luonnollinen, kevytlopputulos. Ei vaadi puuterointia. Lisäämällä kerroksia päällekkäin saa vieläkin peittävämmän lopputuloksen. Levitys siveltimellä tai sormin, häivytetään kevyesti sormella painamalla/taputtelemalla.

BLUE NEUTRALIZER

Vahapohjainen sinisyyden neutraloija. Hyvin tummien silmänurkkien, -alustojen, mustelmien, suonikohjujen, verisuonien ja tatuointien peittämiseen. 2 värisävyä.

RED NEUTRALIZER

Vahapohjainen punaisen neutraloija, couperosan, aknen, tuliluomen ja kaiken ihon punaisuuden peittämiseen. Voidaan käyttää yksinään ilman värivoidetta tai yhdessä värivoiteen kanssa. Voi myös sekoittaa muihin neutraloijiin. 3 värisävyä.
Vinkki: Laita hyvin pieni määrä punaisen neutraloijaa vastakkaisen käden kämmenselälle. Ohenna työkäden sormenpäillä värimassa erittäin ohueksi kerrokseksi. Peitettävän alueen suuruudesta riippuen levitä ohut, ihon lämmön mukana ohentunut värikerros käyttämällä joko yhtä tai kolmea sormea.

TATTOO COVER

Tatuointien, maksaläiskien ja kaiken tumman neutralointiin iholta. Sisältää enemmän väripigmenttejä kuin NR ja NB peiteaineet. 2 värisävyä.
Vihje: Ota pienen pieni nokare peiteainetta ja levitä se sormella tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi toisen käden peukalon selälle. Paina jonkun aikaa levityssormella peitettävää aluetta, voide lämpenee, ohenee ja kiinnittyy hyvin. Tasoita peitettävä kohta kevyesti puhtaalla sormella. Viimeistele taputtelemalla peitettävää kohtaa tipalla vettä. Taputtele ja ohenna, anna kuivua. Lopputuloksesta tulee vedenkestävä ja kalvomaisen ohut.


Sivu: 1 2