Meikkivoiteet

Sivu: 1 2Vihje: Käytä meikkivoiteen alla aina ohutta hyvin imeytyvää kosteusvoidetta.


CREME FOUNDATION, voidemainen meikkivoide 14 g

Antaa täydellisen, voidemaisen peittävyyden. sulautuu virheettömästi kaikkien voidemaisten tuotteiden kanssa. Ei HD-ominaisuutta. Kiinnitä Translucent tai Neutral Set puuterilla.


HD MATTE FOUNDATION, mattapintainen meikkivoide 14 g

Vahapohjainen, runsaasti väripigmenttejä sisältävä meikkivoide. Sopii kaikille ihotyypeille, erittäin riittoisa, kestää myös sään vaihtelut ja pysyy kauniina aamusta iltaan. Ei tuki ihohuokosia. Uuden koostumuksensa (HD) ansiosta kevyempi, helposti levittyvä. Hajustamaton, allergiatestattu, ei eläinkokeita. Ei sisällä propyleeniglykolia eikä Catonia (säilöntäaine). 84 sävyä (valikoima saattaa muuttua).

Levitetään meikkisienellä tai –siveltimellä kevyesti taputtelemalla ja/tai pienin vedoin. Astetta luonnollisemman lopputuloksen saat kun kuivalevityksen jälkeen kostutat meikkisienen/-siveltimen ja ohennat jo levitetyn värivoiteen kevyesti taputtelemalla. Toista alusta tarvittaessa. Voit painella / taputella värivoidetta myös sormin tai levittää värivoidesiveltimellä, kun haluat joillekin ihoalueille peittävämmän tuloksen. Kostean sieni-/sivellinkäsittelyn jälkeen tulos on kestävä ja himmeä. Kerrostamalla peittävämpi lopputulos. Ei vaadi puuterointia, mutta kevyellä puuteroinnilla (MediaPro HD Matte Powder, Luxury Powder, Translucent Powder tai Poudre Compact) saat vielä himmeämmän ja pysyvämmän lopputuloksen.

Puhdistetaan huolellisesti puhdistusaineella tai perusvoiteella (atoopikot). Viimeistele puhdistus kasvoveteen kostutetulla vanulla.Sivu: 1 2