Sivu: 1 2

Korostusvärit

Korostusväreillä korostetaan, esiintuodaan ja parannetaan piirteitä. Käytetään kohottamaan tai esiintuomaan poskiluita, korostamaan nenänsiltaa sekä antamaan valoa varjokohtiin.

Voidemaiset korostusvärit

Syvien nenänpielen (nasolabiaali) sekä suupielien juonnekuoppiin antamaan valoa. Huulten reunoille levitettynä, korostamaan ja esiintuomaan huulia.
Varo: älä levitä liian näkyvää kerrosta korostusväriä; lopputulos saattaa näyttää koomiselta.

Voidaan käyttää pelkästään korostusvärinä tai sekoitevärinä vaalentamaan värivoiteita tai neutraloijia. Riittoisa korostusväri voidaan levittää siveltimellä tai sormin taputtelemalla.

Vihje: Taputtele ja levitä pikkusormenpäällä ohut kerros valoväriä varjossa oleviin juonnekuoppiin, ylähuulenreunoille, poskiluulle sekä esim. pohjustamaan yläluomesi.

SPECIAL YELLOW HIGHLIGHT ”valonappi”

Runsas, hyvin vaaleapigmenttinen korostusväri päivä- ja iltakäyttöön, kuvauksiin, näytösmeikkeihin. 1 sävy.

MediaPro HD Creme Highlight

Silkkisen pehmeä voidemainen korostusväri antaa kasvoille valoa hivelevää kauneutta. HD-koostumus. 8 sävyä, myös tummaihoisten korostus.

CREME HIGHTLIGHT

Ohuempi, voidemaisempi sekä sisältää vähemmän väripigmenttejä kuin Special Yellow Hightlight tai MediaPro Highlight. 5 sävyä.

Puuterimaiset korostusvärit

Levitetään aitokarvasiveltimellä puuteroidulle iholle. Puuterikorostus ei ole yhtä tehokas kuin voidemainen, pehmeämpi lopputulos.Sivu: 1 2