Huulimeikit


HUULIPUNAT

Inspiroidu kattavasta huulipunien värikirjosta josta löydät sävyt niin luonnollisiin kuin rohkeampiinkin huulimeikkeihin. Kosteuttavat, täyteläiset huulipunat kestävät huulilla, kerrostamalla saat intensiivisemmän lopputuloksen. Levitetään huulipunasiveltimellä. 44 eri värisävyä. Ice-loppuiset (3 kpl) sekä LS-32 Rose Glaze ovat helmiäisvärejä.

HUULIKIILLOT

Hyvin korkeakiiltoinen huulikiille, jossa on aavistus helmiäistä mukana. Käytetään yksinään tai huulipunan päällä. Lisää huulikiiltoa huulipunien päälle tai paljaille huulille tuomaan luonnollista kimalletta tai kuultoa joka viimeistelee meikin. Kevyesti hajustettu. Purkit voi myös laittaa päällekkäin tornimaisesti, jolloin yläpuolella olevan purkin pohja on toisen kantena 8 eri värisävyä.

HUULIKYNÄT

Puolipehmeä, voidemainen, runsaasti väripigmenttiä sisältävät kynät huulten rajaukseen, muotoiluun tai pohjustukseen. Pehmeän koostumuksensa ansiosta kynä kulkee helposti ja saat kestävän ja kauniin tuloksen nopeasti. 23 eri sävyä.
Vihje: voit käyttää kynää yksinään huulipunan tapaan – lisää päälle huulikiiltoa; tulos on muodikas ja luonnollinen. Ei silmien ympärille.