Erikoistuotteet

Lumieré Luxe Powder

Hohdepuuteri / Koristepuuteri (irtopuuteri)
Loistava ohut helmiäispuuteri viimeistelemään hehkuvan meikin. Kasvoille, hiuksille, koko vartalolle. Levitä hennosti puuteri- tai poskipunasiveltimellä pieni määrä olkapäille, decoltélle, poskiluulle. Puuteroidun meikin päälle taputellen /sivellen tai kostealla siveltimellä ”maalaten”; Kostuta sivellin veteen tai Ben Nye LiquiSet Sealeriin, levitä ja saat rajattoman, kauniin lopputuloksen.
Vihje: Kun käytät kosteata sivellintä saat värituloksesta näkyvämmän, pysyvämmän ja kiiltävämmän. Voit käyttää luomivärin tapaan, antamaan huulille lisäkiiltoa tai vartalomaalauksissa.

Lumiére Ultra Bright Powder

Tämä Lumiéren hohdepuuteri tuntuu höyhenen kevyeltä ja loistaa kuin pienoistimantit. Upea kuivana paljaalle iholle tai meikin päälle. Sekoitettuna LiquiSettiin saat kestävän, erittäin kiiltävän lopputuloksen.

Lumiére Luxe Sparkle

Hohtavaa pigmenttiä sekoitettuna voimakkaaseen kimalteeseen. LiquiSetin kanssa kestää pitkään kasvoilla, hiuksissa tai vartalolla.

Sparklers Glitter

Käytä kasvoilla, vartalolla tai hiuksissa. Kiinnittyy voidemaiseen meikkiin tai huulille huulipunan päälle. Vinkki: Suihkauta LiquiSet alle ja pöläytä tai painele Sparklers päälle. Herkullisen säkenöivä lopputulos! Tarkkoihin yksityiskohtiin sekoita Glitter Gluen tai LiquiSetin kanssa.

Gliz It Glitter Gel

Sateenkaarenväreissä kimalteleva Opal Ice glitteri-geeli kuivuu nopeasti iholla. Upea, säkenöivä efekti kasvoille, hiuksiin tai vartalolle.

Aqua Glitter

Lumoavalla glitteri-nesteellä saadaan säihkyvä lopputulos. Kasvoille, hiuksiin tai vartalolle. Purkissa on mukana sivellin. Ravistetaan ennen käyttöä.

Glitter Glue

Kevyt liima kiinnittää irtoglitterit ja paljetit tehokkaasti ihoon. Alkoholipohjainen. Poistoon Hydra Cleanser tai meikinpoistoaine ja vesi.